top of page

TrueMana Group

Public·31 members
Ali Sorokin
Ali Sorokin

Fara CoduriUtilizatorii site-ului pot accesa si utiliza informatiile si materialele integrate in website, in scop personal. Reproducerea, copierea, multiplicare, vanzarea sau utilizarea acestor materiale, fara acordul reprezentatilor S.C. SEDONA ALM, titular al website-ului aparaturafiscala.ro, incalca legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor si proprietate intelectuala, iar astfel de actiuni implica raspunderea civila sau penala.
Fara Coduri


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2ui2pN&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3T1qPxn_j5f-ghp96bmnbbCititorul de coduri de bare, care functioneaza ca un scanner de coduri, este nelipsit astazi in activitatea din Retail sau Logistica, acesta fiind util atat in magazine (cititor coduri cu fir) sau in depozite (cititor coduri mobil). Fie ca alegeti un cititor coduri bluetooth sau un cititor coduri wi fi, in magazinul online Sedona veti putea alege modele de la producatori renumiti: Zebra, Winson, Datalogic, Honeywell, Custom etc.


Chiar daca daca optezi pentru Nu vand produse cu risc fiscal ridicat poti trimite e-Factura in S.P.V. Daca, de exemplu, vinzi servicii catre institutii publice (in relatii definite drept B2G), nu trebuie sa adaugi coduri NC sau CPV, dar vei putea face trimiterea e-Facturilor in S.P.V.


Daca utilizatorul nu are drept de administrator, alegerea Nu vand produse cu risc fiscal nu va fi validata. Faptul ca firma nu comercializeaza acest tip de produse trebuie confirmat de un utilizator cu drepturi de administrare. Pe de alta parte, confirmarea vanzarii produselor cu risc fiscal poate fi facuta si de utilizatori fara drept de administrator. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page